Ontdek nu zijdenbloemen voor jouw zakelijke uitstraling!

Op zoek naar zijdenbloemen die elke ruimte een warm en sfeervolle uitstraling geven? Wij helpen je verder. Of het nu voor kantoren, restaurants, events, of andere gelegenheden is, wij leveren het perfecte boeket op maat. Kies voor rustige natuurlijke uitstraling of een opvallende eyecatcher - wij adviseren en creëren bloemstukken op maat. Download onze brochure voor meer informatie en geef jouw ruimte de wow-factor die het verdient!

Hoe werkt het?

Om een beeld te geven wat je kunt verwachten, wanneer je samenwerkt met Flair Styling leggen we kort uit hoe onze werkwijze is.

Kennismaking

Voor het maken van een perfect boeket wat bij jouw ruimte past willen we graag weten voor welke ruimte het boeket bestemd is, welke verwachtingen er zijn en welke uitstraling je wilt creëren. Ook zijn we benieuwd waarom je zijdenbloemen overweegt en wat de ervaring tot nu toe is. De kennismaking kan op locatie, maar ook telefonisch. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, omdat we zo de wensen en verwachtingen goed kunnen bespreken.

Voorstel concept

Wanneer je kiest voor zijdenbloemen, kies je voor bloemen die makkelijk te onderhouden zijn en een professionele uitstraling geven. Flair Styling staat ook voor service en professionaliteit. Na de kennismaking gaan we aan de slag met een voorstel. Hier gaan we zorgvuldig mee aan de slag. Hierbij houden we rekening met de aangegeven wensen en praktische zaken, zoals; grootte, brandveiligheid, gewenste levertijd etc. Wanneer je het voorstel ontvangt bespreken we de gewenste aanpassingen. 

De oplevering

Wanneer je enthousiast bent over het ontwerp maken we het boeket gereed. Elk boeket is uniek en wordt op maat gemaakt. We maken een afspraak voor de levering en bezorgen het boeket op locatie. 

Deze ondernemers gingen je voor

 Flair Styling, zijdenbloemen